To do list #ProjektOrdkraft2017

Tik tak, tik tak..taktik...(4/4/2017)

 Snart, snart er det fredag, hvilket betyder Ordkraft.
I blog 1(marts) lovede jeg, at jeg ville vende tilbage med en skriftelig redegørelse omkring hvad jeg vil beskæftige mig med/ opleve til Ordkraft.
- Hvad mit fokus vil være omkring foredragene, finder vi (egentlig et singularis vi, da det kun er jeg) ud af hen ad vejen, men jeg vil nok fokusere på deres (foredragsholdernes/forfatternes) holdninger frem for deres værker, da jeg (med sikkerhed) ikke har hørt om de fleste (nye) forfattere. Jeg er en meget romantikken+ romantismen - det moderne gennembrud+ futurismen kind of gurl. Jeg vil samtidig også fokusere på hvilke holdninger de forskellige foredragsholdere har til naturen og lign, da jeg tilfældigvis skal/er i gang med et semesterprojekt hvor naturen kunne komme til at fylde en del.  
 
Well..her er hvad jeg regner med:

d. 7. April (se blog i April)

  1.  Fredag fra 10:15-12 er der først og fremmest en gæsteforelæsning (på AAU) med  Josefine Klougart, som jeg bør overvære, da hun senere den dag også har et foredrag på Ordkraft, som kunne være interessant, selvom det ærligt talt (næsten) er første gang jeg har set/hørt hendes navn.
  2.  Derefter skal jeg ned til Ordkraft, hvor jeg vil gå lidt rundt og se al muligt gøjl til klokken 14
  3.  klokken 14 står der følgende:
    Hvilket jeg har tænkt mig at høre på (tilfældigvis lidt pga. semesterprojekt), men er lidt forvirret over formuleringen..da IC (desværre) er død  (R.I.P)..måske vækkes hun til live for at læse op...kunne være awesome
  4.  Well..14:15.. er det Klougart tid..så det er det der sker der..
  5. Ord der gror..lyder spændende nok..så det kunne tænkes jeg  har det at høre/lave fra 15-16
  6.   Da jeg sikkert er mega udmattet allerede ved 15 tiden, vil det sidste der (måske) sker fredag d. 7. april være Pia Tafdrup, da hun er den eneste udover IC jeg (af hvad jeg ved) har læst digte af.

d. 8 april (8/4) (se blog i April)

Jeg har kigget på programmet og udmiddelbart er der ikke rigtig noget der siger mig noget. Så udover jeg forhåbentlig får slæbt min skønne kæreste med og jeg siger hej til nørderne ved The South Gate society, tænker jeg, at vi (min kæreste og jeg) tager det som det kommer (vi følger hvad hjertet siger). 
Well, det er nu lørdag og min elskede kæreste forråder mig, da sengen og computeren tiltaler ham mest. Jeg er i Aalborg  omkring klokken 12:30 og efter at have kigget programmet til Ordkraft igennem igen, har jeg besluttet mig for følgende:
 
 her er der en time i mellen som sikkert bliver brugt på gøjl og kaffe.
  
Herefter må jeg se på hvor frisk jeg er. 

d. 9 april (8/4) (se blog i April)

Soo, de eneste digte der er værd at læse er digte om klimakrisen. Jeg skal nok overveje Lars Skinnebach som punkt 1. Har ikke læst hans "Øvelser og rituelle tekster", men har læst en analyse af den i forbindelse med apokalypseteori (en helt anden historie). Udover jeg godt kan følge hans pointer og han egentlig er ret god mod naturen, er det ikke fordi jeg føler det store behov for at bevæge mig lige nu (klokken er 9:47, og sengen er blød og ikke at tale om mine morgen ritualer). Nu må vi se.

Ellers derefter eller som punkt 1Da jeg endnu ikke har lyttet til en reportage
Hvis Gregersen begynder at snakke om den fantastiske Timothy Morton (igen) "når jeg hører ordet "lysende" griber jeg fat i mine solbriller" ( Fra Spring 38, sæt verden ikke er til, s.27) . Er det vel det værd, men det bliver også et måske, da titlen er den samme som en af de forelæsninger jeg har været til.
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar